Bailly ude i mindst seks uger

Eric Bailly måtte gå ud med en skade efter et solouheld i den seneste preseason-kamp mod Tottenham. Der er nu kommet en skadesopdatering på ivorianeren, der ventes ude i mindst seks uger.

Potentialet er enormt, men skaderne ødelægger det for ham. Det er efterhånden den samme gamle sang om Manchester Uniteds ivorianske forsvarskriger, Eric Bailly. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der blev skrevet et nyt kapitel i denne historie, da Bailly forleden, i et forsøg på at blokere et skud fra Tottenhams Son Heung-Min, fik en skade i knæet.

Denne skade ventes at holde Bailly ude i mindst seks uger, hvilket betyder, at han ikke kommer i spil i starten af dette års Premier League. Sådan skriver ESPN.

Ifølge det amerikanske medie er Baillys knæ blevet scannet, og billederne har vist, at midterforsvareren er nødt til at gennemgå en mindre operation.

Bailly blev også skadet i knæet tilbage i april i en ligakamp mod Chelsea. Dengang betød skaden, at han ikke kunne deltage i sommerens Africa Cup of Nations.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: Juventus vil tilbyde Dybala for Lukaku

Næste artikel

Solskjærs’ søn kan få debut mod Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share