Banner flyves over Old Trafford

En gruppe United-fans planlægger at flyve et anti-Woodward banner over Old Trafford, i forbindelse med kampen mod Spurs.

“ED OUT – LUHG”. Det er angiveligt titlen på det banner, som en gruppe United-fans har fået produceret. Det skal flyves over Old Trafford på mandag, når Tottenham gæster Old Trafford.

Det er blandt andet The Sun og United-følgeren Neil Custis, der skriver om dette stunt. Det skulle være den voldsomme utilfredshed med Ed Woodward og de amerikanske ejere, der har fået bægeret til at flyde over for en gruppe United-fans.

Banneret vil angiveligt blive fløjet over Old Trafford fra en times tid før kick-off og frem til starten af kampen. Det vil i givet fald være anden gang det sker, sidst det skete var tilbage i foråret 2014 hvor et fly fløj et banner med teksten “Wrong one – Moyes out” rundt over Old Trafford.

En del fans er utilfredse med spillet på banen, andre peger pilen på manager Mourinho, mens den sidste gruppe retter deres utilfredshed mod Glazer-familien og Ed Woodward, som får skylden for den manglende aktivitet på sommerens transfermarked.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United henter scout i FC København

Næste artikel

Dalot nomineret til flot pris

ANNONCE