Beckham glad på Giggs’ vegne

Uniteds tidligere 7’er havde håbet at spille med Giggs ved OL, men vil nu følge det på tætteste hold som ivrig fan.

Det blev desværre ikke til en genforening af de to kantspillere ved OL, da David Beckham ikke var med i den endelige trup, som landstræner Stuart Pearce udtog. Giggs er dog med i truppen og er anfører for holdet, der skal forsøge at sparke OL-guld til Storbritannien.

Beckham, der i går scorede to pragtmål for sin klub, L.A. Galaxy, håber hans tidligere holdkammerat får succes ved OL og napper en guldmedalje.

– Ryan har haft en helt utrolig karriere i United, og til dels også på landsholdet. Han fortjener at spille med ved en stor slutrunde som denne. Det havde været fantastisk at være der sammen med ham, da vi har haft mange store oplevelser i United. Jeg håber, han vinder guld, siger Becks ifølge Sky Sports.

Beckham spillede en afgørende rolle, da London blev valgt som vært for OL. Derfor havde flere da også regnet med, at han ville være en del af truppen til sommerens lege. I stedet vil han nu nyde hele begivenheden som fan.

– Jeg vil være der som en fan. I en del af London, hvor jeg voksede op og spillede fodbold, det er helt ændret der nu. Jeg er utrolig stolt, som fan og som englænder, siger David Beckham.

Forrige artikel

Pre-season-truppen bekræftet

Næste artikel

Giggs: Fletcher ville have været med ved OL

ANNONCE