Scholes kunne være endt i Everton

Efter fire måneders pause fra fodbolden i 2011 havde Paul Scholes mod på igen at spille fodbold, og han fortæller, at Phil Neville forsøgte at lokke ham til Everton.

Paul Scholes i en Everton-trøje? Det kunne være blevet en realitet, hvis Merseyside-klubben var hans eneste mulighed, da han besluttede sig for at vende tilbage, efter ellers at have stillet støvlerne på hylden efter 2010-2011 sæsonen.

Det fortæller han mediet DAZN.

Scholes arbejde sammen med tidligere ungdomstræner i United Warren Joyce med klubbens U-23 hold, og her fandt han ud af, han måske ikke var helt færdig med sin aktive karriere alligevel.

– Jeg trænede hver dag, og jeg fandt ud af, at jeg måske var i min bedste form nogensinde efter at have haft fire måneder ude. Jeg havde lyst til at spille igen, og det var ligegyldigt hvor. Jeg snakkede med Phil Neville, som sagde: ‘Kom til Everton’, siger han.

Sådan skulle det dog bekendt ikke ende. En morgen bankede han først på hos Mike Phelan, der også på det tidspunkt var assistenttræner, og sagde han havde lyst til at spille igen. Phelan sagde, det lød som en god idé.

– Så var der én person mere, jeg skulle vende det med, og det var den vigtigste. Så snart jeg havde snakket med Mike Phelan gik jeg ind til Sir Alex. Han spurgte, om jeg ville spille i United eller ej, og jeg svarede, jeg ikke kunne se mig selv spille andre steder.

– Han sagde: ‘Fint, jeg ordner en kontrakt’, og så var det hele på plads indenfor fem minutter, siger Scholes.

Scholes fik sit comeback i en FA Cup sejr mod Manchester City i januar 2012. Senere det år var det dog naboen, der sikrede sig mesterskabet – det var vist nok Sergio Aguero, der scorede et mål på et tidspunkt.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Telles testet positiv for corona - igen

Næste artikel

Pogba nyder pusterum midt i 'den sværeste tid i karrieren'

ANNONCE