Beckham tror på mesterskabet

David Beckham tror, at David Moyes har en svær opgave foran sig, men United skal nok vinde mesterskabet.

Man kan dårligt forestille sig en tungere arv at løfte end den, som Sir Alex Ferguson efterlader sig i Manchester United. Det er derfor på mange måder en svær opgave, David Moyes går ind til i sin første sæson som manager i klubben. 

David Beckham er enig i, at opgaven er mere end almindeligt vanskelig, men han tror på, at navnebror Moyes kan gøre det. 

– Jeg er sikker på, han har fået masser af gode råd. Han er den af de managers, der altid har ringet og snakket med Sir Alex, siger Backham til Sky Sports.

– Det vil altid være svært at efterfølge Sir Alex på grund af det, manageren har givet Manchester United, hvad han har givet spillet. Men de samme spillere er der, og jeg er sikker på, at lidt flere kommer til over de næste par uger. At være Manchester United-manager er et stort job.

Succes fra start

Den nu 38-årige fodboldpensionist forudser desuden en spændende sæson i Premier League. En sæson, som vil byde på hurtig succes for Uniteds nye manager.

– Det bliver et interessant år, da der har været så mange forandringer i Premier League. José [Mourinho] er tilbage, og det er spændende. Det bliver interessant, men jeg tror stadig, United vinder ligaen. Jeg er jo Manchester United-fan!

Beckham havde også tid til at kommentere på transfer-farcen omkring Wayne Rooney. Selvom angriberen ikke har gjort meget for at mane rygterne i jorden, håber Beckham stadig, at han bliver i klubben.

– Jeg håber, han bliver, for Wayne er sådan en talentfuld spiller, og jeg ser ham som Manchester United-spiller. Selvfølgelig er det hans og kun hans beslutning. Som Man United-fan vil jeg gerne se de bedste spillere i klubben, og jeg håber, han bliver, siger Beckham.

 

Forrige artikel

Genial hyldest til Sir Alex

Næste artikel

Smith: Steve Round vil tilføje meget

ANNONCE