Smith: Steve Round vil tilføje meget

Den tidligere Manchester United-kriger, Alan Smith, tror på, at den nye assistenttræner, Steve Round, vil blive en fremragende tilføjelse til staben.

Alan Smith forlod Old Trafford i 2004, hvor han i Newcastle arbejdede under Steve Round i Sam Allardyces fravær. Den tidligere angriber huserer nu på midtbanen i Milton Keynes Dons, og han har kun roser til overs for David Moyes’ assistent.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg arbejdede med Steve Round i Newcastle, og han er en rigtig god træner, fortæller Alan Smith til Manutd.com.

– Jeg ved, at mange af drengene respekterer ham som træner, og i min tid med Newcastle oplevede jeg, hvor grundig han er i hans arbejde. Jeg tror, at han vil vise sig som en super tilføjelse til Manchester Uniteds setup. Min opfattelse af Steve Round er, at han er meget entusiastisk.

Alan Smith tror på, at Sir Alex Ferguson har valgt rigtigt i David Moyes, og at den nye tiltrædende skotte i samarbejde med Steve Round nok skal føre Manchester United videre frem.

– Sir Alex Ferguson har gjort sit hjemmearbejde, og fundet den rigtige afløser. David Moyes og Steve Round har arbejdet sammen i mange år, og Round vil bringe nye ideer til klubben, og sammen skal de nok videreføre traditionen. Jeg er sikker på, at alle i og omkring klubben er vilde efter at se, hvordan det skal gå dem.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Beckham tror på mesterskabet

Næste artikel

Varela tabte VM-finalen

ANNONCE