Becks vender tilbage til Old Trafford

David Beckham vender i midten af november tilbage til Old Trafford, i en velgørenhedskamp for UNICEF.

David Beckham har ganske vist lagt støvlerne på hylden, men manden med 115 landskampe for England er nu klar til at snørre støvlerne en gang mere. Og det endda på Old Trafford.

Beckham har igennem de seneste ti år været ambassadør for UNICEF, og i den forbindelse er der arrangeret en velgørenhedskamp på Old Trafford den 14.november. Med Beckham som kaptajn på det ene hold, og Zinedine Zidane som anfører på det andet mandskab.

– Jeg ønsker en verden hvor børn kan vokse op uden vold, uden fattigdom og uden sygdomme som vi kan gøre noget ved. Denne kamp giver mig en perfekt mulighed for at gøre opmærksom på nogle områder, og være med til at skaffe penge til projekter.

– Jeg er glad for at min ven Zizou vil gøre mig selskab og lede hvert vores hold med gode venner og tidligere holdkammerater, på det bedste stadion i verden, siger David Beckham i følge manutd.com.

Sir Alex Ferguson vil være at finde på trænerbænken for Beckhams mandskab, mens Zidane har fået Carlo Ancelotti med sig som træner denne aften i Manchester. Den legendariske italienske dommer Pierluigi Collina er dommer i opgøret.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ikonisk United-pub forbyder udskældte halstørklæder

Næste artikel

Love udlånes til Wigan

ANNONCE