Bekræftet: Cleverley skifter til Everton

Everton har her til aften bekræftet, at Tom Cleverley tiltræder på en 5-årig kontrakt.

Det har længe ligget i kortene, at Tom Cleverley ikke ville være at finde på Old Trafford efter sommerpausen. Den forgangne sæson har midtbanespilleren brugt på lån hos Aston Villa, og hans kontrakt med United udløber ved udgangen af denne måned.

Louis van Gaal har ikke haft den 25-årige englænder i planerne for fremtiden, og derfor har Cleverley de seneste måneder frit kunne forhandle til anden side.

I dag er han så blevet enig med Everton om et skifte til Goodison Park, hvor han tiltræder på en 5-årig aftale fra 1.juli. I Everton kommer Cleverley til at spille under manager Roberto Martinez, som havde stor succes med Cleverley i deres fælles tid i Wigan for nogle år siden.

– Vi er meget glade for at kunne byde Tom velkommen til Everton, og jeg kan finde mange grunde til at vores fans vil nyde at han nu er en del af vores klub. Det siger en del, at en spiller af Cleverleys kaliber er tilgængelig på fri transfer, og kan vælge mellem mange klubber hjemme og ude, og han så vælger vores klub, siger Roberto Martinez til Evertons hjemmeside.

Tom Cleverley vandt i 2013 mesterskabet med United, og nåede i alt at score fem mål i 79 officielle kampe for United.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Cleverley til lægetjek

Næste artikel

Jones ønsker Evra held og lykke

ANNONCE