Bekræftet: Kagawa retur til Dortmund

Borussia Dortmund har her til aften bekræftet, at man henter Shinji Kagawa tilbage på en 4-årig aftale.

Det har længe været et rygte, og her til aften blev det så bekræftet. Shinji Kagawa forlader Manchester United, og har skrevet en 4-årig kontrakt med tyske Dortmund. Dermed vender japaneren altså hjem til tysk fodbold og Dortmund, efter to år i United.

Dortmund bekræfter handlen på deres hjemmeside, hvor de byder den offensive midtbanespiller velkommen hjem. Handlen menes at koste tyskerne lidt over seks millioner pund. Det er lidt under halvdelen af hvad United for to år siden betalte for Kagawa.

Kagawa debuterede for United 20. august 2012 mod Everton, og nåede i alt blot 57 kampe for United, og scorede seks mål i den røde trøje. Højdepunktet var et hattrick i marts 2013 mod Norwich, og en enkelt medalje som vinder af Premier League.

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc er naturligvis også glad for handlen, og siger således til tyskernes hjemmeside.

– Det er først indenfor de seneste dage, at vi fandt ud af en transfer af Kagawa var muligt. Og vi er selvfølgelig glade for at få en spiller med enorme kvaliteter hertil, siger Zorc.

Kagawa selv er også glad for at vende hjem til Dortmund.

– Jeg har altid sagt, at Dortmund ikke var et afsluttet kapitel for mig. Jeg ville følge min drøm, og prøve mig af i Premier League. Jeg er vældig glad for at være tilbage i Dortmund. Det er et godt hold med nogle vanvittigt suveræne fans. Dortmund er som en familie, og jeg er glad for at være tilbage, siger Kagawa til Dortmunds hjemmeside.

Forrige artikel

United: Kagawa er solgt

Næste artikel

Falcao rygtes til United

ANNONCE