Blake solgt til Championship-klub

Der var store forventninger til Blake, inden han brækkede sin ankel og var ude længe. Nu melder han sig ind i den store klub af United-talenter, der ikke…

Der var store forventninger til Blake, inden han brækkede sin ankel og var ude længe. Nu melder han sig ind i den store klub af United-talenter, der ikke slog igennem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han skrev nemlig som ventet under på en kontrakt andetsteds. Trods en sen kærlighedserklæring fra Watford, så blev det Championship-klubben Plymotuh, der i næste sæson kan nye gode af den 20-årige forwards målnæse.

“Jeg er meget glad. Blake er en spiller, jeg har haft under lup længe. Han er en spiller med styrke og sult, og for den pris er han et sandt scoop. Vi har tit betalt dobbelt så meget for spillere, der ikke er i nærheden af hans klasse,” siger en euforisk Ian Holloway, manager i Plymouth.

Blakes nye arbejdsgiver har lagt 200.000 pund i pengekassen i Manchester for at sikre sig den tidligere Cambridge-angriber på en tre-årig kontrakt. Han forventes at debutere i en venskabskamp allerede lørdag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Valencia melder sig igen

Næste artikel

Officielt: Ruud forlader United

ANNONCE