Blind afviste Arsenal

Daley Blind var på besøg hos Arsenal, men valgte i en ung alder at blive i Ajax for at følge i faderens fodspor.

United hentede sidste sommer 25-årige Daley Blind i hollandske Ajax Amsterdam for knap 15 millioner pund. Men den alsidige Blind kunne faktisk allerede som ungdomsspiller være endt i engelsk fodbold.

– Jeg havde muligheden for at flytte til London i en tidlig alder. En dag da jeg kom hjem fra skole fortalte mine forældre, at Arsenal havde ringet, og at de ville have mig. Jeg troede de tog pis på mig. Det var min drøm at spille på førsteholdet i Ajax, men vi tog til Arsenal og var der i en dag.

– Det var fantastisk. De tilbød at tage sig af alt med min uddannelse, så jeg kunne blive færdig med skolen, og de tilbød også en fantastisk kontrakt for en dreng på min alder. Jeg fik også et tilbud fra Ajax, men pengene var ikke i nærheden af det Arsenal ville give. Min far lod det være op til mig at vælge, og jeg blev i Ajax, siger Daley Blind.

Det var ikke den værste beslutning Blind kunne have truffet. Siden da fik han sit gennembrud i Ajax, vandt ligaen fire gange og kom med på det hollandske landshold. 

Men hvorfor valgte Daley så at afvise Arsenal og muligheden for at komme til en storklub i Premier League? Han ville ganske enkelt forsøge at leve op til faderens præstationer i Ajax-trøjen.

– Jeg takkede nej til rigtig mange penge, og jeg kan godt forstå hvorfor nogle spillere og familier siger ja til pengene i en klub som Arsenal. Jeg sagde nej tak, primært da jeg havde alt hvad jeg havde brug for derhjemme.

– Den anden grund til at jeg takkede nej var, at jeg ønskede at følge i min fars fodspor. Han havde været anfører og vundet alt med Ajax, siger Daley Blind.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Van Gaal: Det bliver Shaws sæson

Næste artikel

U21: Uafgjort mod Stockport

ANNONCE