Van Gaal: Det bliver Shaws sæson

Luke Shaw har overbevist manageren om, at han er Manchester Uniteds venstreback, og Louis van Gaal forudser stor sæson fra den 20-årige englænder.

Den tidligere Souhampton-spiller havde en hårde første sæson på Old Trafford, men Louis van Gaal tror, at Luke Shaws svære tider er ovre.

– Han er ung, så det har ikke været let for ham at komme fra Southampton til en så stor klub som Manchester United. Men jeg tror, at det her bliver hans sæson, udtaler van Gaal ifølge Manchester Evening News.

For et år siden, da United netop havde købt den dengang 19-årige venstreback for 27 millioner pund, var Louis van Gaal anderledes hård i tonen: Luke Shaw var ikke i god nok form, mente den hollandske manager.

I dag er hollænderen anderledes positiv omkring Luke Shaw, der har været udset til at erstatte Patrice Evra.

– Han er et stort talent. Jeg tror på ham, og det er han nødt til at føle. Jeg håber, han beviser sit værd, siger van Gaal.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Spurs vil have Ashley Young

Næste artikel

Blind afviste Arsenal

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share