Blind: Jeg er glad og stolt

Daley Blind er naturligvis stolt og glad for at være tæt på at kunne skrive Manchester United som arbejdsgiver på cv’et.

Rygterne har været der længe, men pludselig gik det rigtig stærkt. I går begyndte der for alvor at være gang i historierne om Daley Blind til United, og i formiddags bekræftede United så, at man var enige med Ajax om en transfer.

I morgen skal Blind så igennem det obligatoriske lægetjek og have forhandlet de sidste personlige detaljer på plads, inden han kan kalde sig Manchester United-spiller. Og det er han naturligvis stolt over.

– Jeg mener United er en af største klubber i verden, og jeg er enormt stolt af at kunne blive en del af det. Jeg hørte om det i går aftes, hvorefter jeg tog over til mine forældre hvor vi fejrede det, fortæller Blind til Fox Sport.

Daley Blind er en alsidig spiller, som primært har spillet på den defensive midtbane sidste sæson hos Ajax. Han startede som venstreback, og spillede i sommerens VM-slutrunde både som midterforsvarer, venstreback og central midtbane.

I følge hans agent Rob Jansen, vil van Gaal i første omgang anvende Blind på midtbanen, men selv er den 24-årige hollænder blot interesseret i at spille bold.

– Jeg er ligeglad hvor jeg spiller, om det er i forsvaret, på kanten eller inde centralt. Jeg er ganske nem, jeg vil bare gerne spille, siger Blind selv.

Forrige artikel

Burnley-boss: Vi er tilfredse

Næste artikel

U18: Liverpool tævede United

ANNONCE