Blind rystet over tidligere holdkammerats hjerneskade

Daley Blind sender varme tanker til sin tidligere holdkammerat Abdelhak Nouri, der er blevet hjerneskadet efter at være kollapset i en træningskamp.

Ajax Amsterdam blev tidligere på ugen ramt af en tragedie, da det stod klart, at talentet Abdelhak Nouri er blevet permanent hjerneskadet. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den triste nyhed kom få dage efter, at den blot 20-årige spiller kollapsede med anormal hjerterytme under en træningskamp mellem Ajax og Werder Bremen i Østrig. 

Hos Manchester United er Daley Blind dybt berørt af ulykken, da han kender Nouri fra sin tid i den hollandske storklub. 

– Det er trist og for at være ærlig, så er det svært at beskrive, hvordan jeg har det. Jeg er sikker på, at folk i Amsterdam og i resten af fodboldverden tænker meget på det. Han var så stort et talent og en fantastisk person. 

– Jeg spillede ikke sammen med ham i lang tid, men vi nåede at træne lidt sammen og spille et par kampe. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skal sige. Jeg har meget ondt af ham, hans venner og hans familie. Jeg ønsker ham styrke og alt det bedste i denne svære tid, siger Blind til MUTV fra Uniteds træningslejr i Los Angeles. 

Det er blot halvanden måned siden, at Cheick Tioté faldt om og døde under en træning hos Beijing Enterprises. Obduktionen viste efterfølgende, at den tidligere Newcastle-spiller formentlig døde af et hjerteanfald. 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Silvestre: Martial skal være mere fokuseret

Næste artikel

United bekræfter: Lukaku overtager Zlatans nummer

ANNONCE