Blog: Lad hadet blomstre

Vi elsker engelsk fodbold for mentaliteten! Og for den unge generation af Manchester United-fans er der nu kommet en ny, gammel klub ind i hade-billedet….

Vi elsker engelsk fodbold for mentaliteten! Og for den unge generation af Manchester United-fans er der nu kommet en ny, gammel klub ind i hade-billedet. En klub, som de seneste mange år har stået i skyggen af de mere succesrige af slagsen. Hurra for det.

In “76, oh this is true
Had er et ord, som meget godt beskriver, hvorfor der er så meget sjæl i engelsk fodbold.

Når der tales engelsk fodbold, så kan det virke tumpet at argumentere for, at had er et “stærkt ord, som skal bruges med varsomhed”. Had må næsten per definition opfattes som en del af det.

“Jeg hader Liverpool, Chelsea og Arsenal.”

Sådan har jeg ofte hørt Manchester United-fans beskrive deres forhold til andre engelske klubber. En holdning, der vel bliver delt af en meget, meget stor del af klubbens fanskare. Det er i hvert fald mit indtryk.

Men hvor i alverden er Manchester City?

Kigger man helt nøgternt på det, er det jo egentlig Manchester City, der er Uniteds største ærkerival. Den lokale klub, som i så mange år har stået fuldstændig i skyggen af den mægtige, røde storebror.

Læs hele Søren Bülows blog om onsdagens Manchester-brag her.

Forrige artikel

Lad hadet blomstre

Næste artikel

Solskjær tiltræder i Molde

ANNONCE