Blog: Velkommen til Uniteds nye førstevalg

Så skete det. Endnu en dansker i Manchester United! Og så endda på den altafgørende målmandsposition. Ny Schmeichel eller ej, Anders Lindegaard bliver…

Så skete det. Endnu en dansker i Manchester United! Og så endda på den altafgørende målmandsposition. Ny Schmeichel eller ej, Anders Lindegaard bliver manden, som vi skal sætte vores lid til fra næste sæson.

Manchester Uniteds vigtige sidste skanse skal igen besættes af en dansker. Det er sjovt, det er spændende, og det er noget så bekymrende.

Anders Lindegaard blev målt, vejet og fundet for dårlig til OB. Han kunne i hvert fald ikke slå tildligere United-reserve Roy Carroll af holdet.

Til gengæld fik han gigantisk succes i norske Aalesund, hvor han netop er kåret til årets spiller, og nu er han pludselig at finde på det nye års Manchester United-holdkort.

Rygterne har gået længe, og han har været tilset af målmandstræner Eric Steele ved flere lejligheder. På det danske landshold har han præsteret imponerende, og han er gået til sin chance uimponeret, med stort mod og stor selvtillid. Men det er altså stadigvæk Aalesunds førstemålmand, vi nok skal sætte vores lid til. Aalesunds. Der var sgu ingen, der kendte Aalesund før Lindegaard…

Læs hele bloggen her.

Forrige artikel

Velkommen til Uniteds nye førstevalg

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Blackburn Rovers

ANNONCE