Blomqvist: Lindelöf en blanding af Rio og Johnsen

Den tidligere svenske Manchester United-spiller, Jesper Blomqvist, ser sin transfervarme landsmand Victor Lindelöf som det perfekte match til Manchester United.

Manchester United skulle have indledt forhandlingerne med den 22-årige Victor Lindelöf fra Benfica, og det glæder Jesper Blomqvist, der tror på, at han kan blive et glimrende indkøb.

– Jeg så, at Jose Mourinho så til fra lægterne, da Sverige og Frankrig mødte hinanden, og jeg tænkte med det samme, at det kunne være for at se Victor Lindelöf an, siger Jesper Blomqvist til Manchester Evening News.

– Dernæst tænkte jeg, hvor godt et køb for Manchester United han ville være. Han ville passe perfekt ind, og noget af det, der overbeviser mig om det, er, at han absolut ikke har haft en nem vej til succes. Han har kæmpet, siger treble-vinderen om sin landsmand, der skiftede til Benfica allerede som 17-årig.

Jesper Blomqvist udpeger hurtighed, selvsikkerhed og styrke som Victor Lindelöfs forcer. Og derfor minder han ham om en blanding af to United-legender på positionen.

– Jeg tror, United-fansene vil se en blanding af Ronny Johnsen og Rio Ferdinand i Victor Lindelöf. Jeg siger ikke, at han er på deres niveau endnu, men han har talentet og indstillingen til at komme det.

Sky Sports mener, at det vil koste omkring 38 millioner pund at købe Victor Lindelöf fri.                            

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: United indleder Lindelöf-forhandlinger

Næste artikel

Er Fellaini på vej til Milan?

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share