Sky: United indleder Lindelöf-forhandlinger

Jose Mourinho er klar til at smide en stor sæk penge til sit hjemland i bytte for svenske Victor Lindelöf. Det rapporterer Sky Sports.

Manchester United skulle længe have været interesseret i den 22-årige centerforsvarer, men Benfica har været undvigende grundet deres deltagelse i Champions League. Selvom portugiserne har avanceret til næste runde, så erfarer Sky Sports, at de nu er villige til at lytte til bud.

Mediet mener i øvrigt, at Manchester United skal punge op med omtrent 38 millioner pund, hvis Benficas præsident, Luis Filipe Vieira, skal slippe sin skandinaviske forsvarsspiller.

Eric Bailly skal deltage i African Nations Cup, imens Chris Smalling og Phil Jones har været skadede i store dele af sæsonen. Den situation finder Jose Mourinho tilsyneladende skrøbelig, hvorfor han gerne vil forstærke defensiven.

Victor Lindelöf skiftede til Benfica som 17-årig, og har arbejdet sig op fra ungdomsrækkerne til at blive en central spiller på klubhold såvel som landshold.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United planlægger USA-tour

Næste artikel

Blomqvist: Lindelöf en blanding af Rio og Johnsen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share