Boateng ringede personligt til Mourinho

Jerome Boateng fortæller, at han denne sommer personligt ringede til José Mourinho og takkede nej til tilbuddet om at skifte til Manchester United.

Den tyske midterforsvar fra Bayern München, Jerome Boateng, var en af de spillere, som Mourinho angiveligt ønskede sig til midterforsvaret denne sommer. En handel som ikke blev til noget. Nu åbner Boateng op for, hvorfor han valgte at blive i den tyske storklub.

– Jeg havde tilbud fra både Paris-Saint Germain og Manchester United, og jeg overvejede dem begge, udtaler den tidligere Manchester City-spiller blandt andet til det tyske medie, Bild. 

– Det var ikke fordi, at jeg ønskede at forlade Bayern München, men mere spændingen over en ny udfordring. 

Ifølge Boateng ringede tyskeren selv til Mourinho og takkede ham for interessen.

– Jeg ringede til Jose Mourinho og fortalte ham, at jeg var beæret over hans interesse i mig og takkede ham. Jeg fortalte ham mine grunde for ikke at skifte. Det er svært at forlade Bayern München. Der er meget, der skal falde på plads for at toppe denne klub og for, at jeg skal gøre det. 

Om Boateng igen i fremtiden vil komme i Manchester Uniteds søgelys må fremtiden vise. Indtil videre har han kontrakt med Bayern München frem til sommeren 2021. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Rashford-mål glæder Southgate

Næste artikel

Pereira får historisk international debut

ANNONCE