Bøde til Juventus & Raiola

I følge Sky Sports skulle både Juventus og Mino Raiola have fået en bøde for deres ageren i forbindelse med salget af Paul Pogba.

Sky Sports melder i dag, at FIFA har besluttet sig for at idømme både Juventus og agenten Mino Raiola en bøde på 60.000 euro for deres ageren i forbindelse med salget af Paul Pogba til Manchester United.

Football Leaks har hævdet, at en kæmpe del af beløbet gik direkte ned i lommen på Mino Raiola, som skulle have modtaget op mod 40 millioner pund i forbindelse med salget. Det er ikke helt klart endnu hvad parterne specifikt straffes for, men angiveligt skulle Raiola have repræsenteret alle tre parter i salget.

Agent Mino Raiola har for nylig udtalt, at han ikke giver meget for rygterne og at historierne fra Football Leaks ikke stemmer med virkeligheden.

– At jeg modtog 40 millioner.? Det er ikke korrekt. 95% af informationerne fra Football Leaks er usande, og jeg kommer ikke til at svare på mafia-journalistik der bruger kriminelle for at skaffe nyheder, siger Raiola.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney har flere tilbud på bordet

Næste artikel

Officielt: Michael Carrick forlænger kontrakten med Manchester United

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share