Bøde til Juventus & Raiola

I følge Sky Sports skulle både Juventus og Mino Raiola have fået en bøde for deres ageren i forbindelse med salget af Paul Pogba.

Sky Sports melder i dag, at FIFA har besluttet sig for at idømme både Juventus og agenten Mino Raiola en bøde på 60.000 euro for deres ageren i forbindelse med salget af Paul Pogba til Manchester United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Football Leaks har hævdet, at en kæmpe del af beløbet gik direkte ned i lommen på Mino Raiola, som skulle have modtaget op mod 40 millioner pund i forbindelse med salget. Det er ikke helt klart endnu hvad parterne specifikt straffes for, men angiveligt skulle Raiola have repræsenteret alle tre parter i salget.

Agent Mino Raiola har for nylig udtalt, at han ikke giver meget for rygterne og at historierne fra Football Leaks ikke stemmer med virkeligheden.

– At jeg modtog 40 millioner.? Det er ikke korrekt. 95% af informationerne fra Football Leaks er usande, og jeg kommer ikke til at svare på mafia-journalistik der bruger kriminelle for at skaffe nyheder, siger Raiola.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney har flere tilbud på bordet

Næste artikel

Officielt: Michael Carrick forlænger kontrakten med Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share