Bøde til Juventus & Raiola

I følge Sky Sports skulle både Juventus og Mino Raiola have fået en bøde for deres ageren i forbindelse med salget af Paul Pogba.

Sky Sports melder i dag, at FIFA har besluttet sig for at idømme både Juventus og agenten Mino Raiola en bøde på 60.000 euro for deres ageren i forbindelse med salget af Paul Pogba til Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Football Leaks har hævdet, at en kæmpe del af beløbet gik direkte ned i lommen på Mino Raiola, som skulle have modtaget op mod 40 millioner pund i forbindelse med salget. Det er ikke helt klart endnu hvad parterne specifikt straffes for, men angiveligt skulle Raiola have repræsenteret alle tre parter i salget.

Agent Mino Raiola har for nylig udtalt, at han ikke giver meget for rygterne og at historierne fra Football Leaks ikke stemmer med virkeligheden.

– At jeg modtog 40 millioner.? Det er ikke korrekt. 95% af informationerne fra Football Leaks er usande, og jeg kommer ikke til at svare på mafia-journalistik der bruger kriminelle for at skaffe nyheder, siger Raiola.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rooney har flere tilbud på bordet

Næste artikel

Officielt: Michael Carrick forlænger kontrakten med Manchester United

ANNONCE