– Boxing Day er for fansene

José Mourinho siger, at han elsker at spille kampe på Boxing Day.

Det er efterhånden en kliché at sige, at juleprogrammet i Premier League ikke tilgodeser klubberne, men derimod udelukkende er fansenes fest. Det er blevet sagt i mange år, når diverse managers har kritiseret ligaen for at føre rovdrift på spillerne.

José Mourinho er selv en af de store kritikere af det travle program,men alligevel kan han ikke lade være med at holde af juletiden i Premier League.

– Jeg elsker juletiden. Jeg ved, at vores familier savner os, når vi har så travlt med mange kampe, men de elsker os jo alligevel. De kender vores natur, og de ved, hvor glade vi bliver af at spille fodbold, siger Mourinho til MUTV.

– Det er en fantastisk mulighed for at give folk, der elsker fodbold, en ekstra julegave. Boxing Day er en fantastisk dag, og jeg har altid følt, at vi giver fansene noget, som de virkelig elsker. 

 – Vi ved alle, hvor meget folk i dette land elsker fodbold. Folk her i byen er forelskede i Manchester United, og jeg er mere end glad for at arbejde på Boxing Day.

Lad os så bare håbe, at Manchester United kan betale tilbage for den berusende forelskelse, når Sunderland senere er modstanderen på Old Trafford. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Jones har droppet sin Playstation

Næste artikel

Startopstillingen mod Sunderland

Relaterede artikler
Total
0
Share