Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.

Manchester Uniteds nr. 8 gjorde Erik ten Hag selskab til dagens pressemøde forud for kampen i Europa League i morgen mod Omonia.

Portugiseren forventer højere standarder fra sig selv og resten af spillertruppen. Fokus skal udelukkende være på Manchester United og de ting, som spillerne selv har indflydelse på.

Ifølge ham er det årsagen til, at United har været udfordret de sidste mange år.

– Vi skal ikke fokusere på andre. Vi bliver nødt til at koncentrere os om os selv. Det har været problemet for klubben tidligere, at vi sammenligner os selv med andre hold, påpeger den 28-årige midtbanespiller.

Bruno Fernandes fortæller videre om sine sæsoner i den røde del af Manchester, hvor især hans tredje sæson ikke levede op til de høje standarder, som spillerne i en klub som Manchester United skal kunne levere.

Denne sæson markerer derfor også en ny start med en ny manager, som har et klart koncept.

– Vi startede denne sæson med et projekt. Jeg synes, at det er ret tydeligt fra klubben, at vi ønsker at skabe en ny standard med vores manager. En tydelig plan med spillet, hvor alle skal være på den samme side. Sådan har det været, også i vores nederlag, udtaler portugiseren.

Det har været en blandet start på tilværelsen under Erik ten Hag. Men Bruno Fernandes har tro på tingene og bakker op om det nye projekt i klubben.

– Alle ved hvad vi skal gøre. Det handler om at komme tilbage til sejrene og tro på processen. Det er en proces, og vi skal bruge tid.

Klubben skal gerne allerede tilbage på sejrssporet i morgen, når United møder Omonia kl 18:45.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Næste artikel

Erik ten Hag insisterer på, at Ronaldo er tilfreds i klubben

ANNONCE