Erik ten Hag insisterer på, at Ronaldo er tilfreds i klubben

Erik ten Hag sætter ord på de frustrationer Ronaldo kan have på kampdage, men insistere at han er ved godt mod til træning.

Forud for torsdagens Europa League kamp har Erik ten Hag kommenteret på Ronaldos plads i truppen, hvorfor han ikke kom ind mod City, og om det har noget at gøre med rygterne om, at Ronaldo er på vej væk til januar:

– Jeg kan ikke se en relation mellem, at han ikke kommer ind når vi er 4-0 nede, 5-1 nede, 6-1 nede, jeg sætter ham ikke ind ud af respekt. Det har ikke noget med hvad der skal ske i fremtiden at gøre, hvad der skal ske i januar, eller næste år.

 

Spurgt ind til Ronaldos humør nu hvor han ikke spiller, siger ten Hag følgende:

– Jeg kan ikke se han er utilfreds. Han er glad, han trænger godt. Han nyder det, og jeg synes alle træner godt. Der er en god stemning og vibe i træningen, så det er ikke pointen, men det er vigtigt fordi det er et godt fundament for at arbejde godt.

– Alle ved hvad man forventer af angribere. Først slutprodukt, og derefter fodbold, det er 11 spillere. Nu til dags er fodbold 11 forsvarer, og 11 angriber. Så alle skal gøre en indsats, fortsætter ten Hag om Ronaldos mulige bidrag i løbet af sæsonen.

Dog er Erik ten Hag også godt klar over at Ronaldo ikke er tilfreds med at være bænket i en så stor kamp som City kampen.

– Han er ikke glad for, at han ikke spillede i søndags, misforstå mig nu ikke. Men det var ikke spørgsmålet. Spørgsmålet var om han var glad på træningsbanen, og hvad hans humør er omkring holdet. Han er glad. Men selvfølgelig vil han spille og han er pissed off, når han ikke spiller, tydeligvis.

 

Det er også den mentalitet bossen gerne vil se fra sine spillere.

– Når du er her, og du er glad og tilfreds med at være på bænken, så er det her ikke klubben man skal være det i. Så især Cristiano Ronaldo, som er meget ambitiøs , som vi alle ved, så er han selvfølgelig ikke glad når han ikke spiller. Men jeg har allerede sagt, og jeg skal gentage mig selv hvis du ikke hørte det, han træner godt, han har et godt humør, han er motiveret, og han giver sit bedste, og det er hvad vi forventer.

Erik ten Hag gør altså meget ud af at understrege, at Ronaldo til træning, er i godt humør, også selvom han ikke spiller. På kampdagen er det noget andet, og mon ikke vi nok skal se billeder af en utilfreds Ronaldo hvis han er bænket til aftenens opgør.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Næste artikel

Ferdinand om Bellingham: Han har hele pakken

ANNONCE