Butt overvejer at forlade Old Trafford

Med kun 9 kampe fra start i denne sæson overvejer Nicky Butt nu sin Manchester United karriere.

“Min situation har været trist i denne sæson. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde andet. Ingen ville nogensinde tænke på at forlade denne klub, hvis de er glade, men sommetider har jeg tænkt på om det er slut. Det er ret rædselsfuldt,” fortæller Butt til BBC.

Den engelske landsholdsspiller blev i sidste års VM slutrunde udråbt til en af de bedste under turneringen af selveste Pele, men i Manchester United er tingene ikke gået så glat efter Phil Neville har taget chancen på midtbanen til sig og spillet overbevisende på den defensive midtbane.

Butt har spillet over 350 kampe for de røde djævle, så derfor vil det uden tvivl blive et svært farvel for den 28-årige spiller.

“Jeg har spillet her i 10 år og jeg vil ikke forlade klubben.
Men i min alder skal jeg spille og i øjeblikket ser det ikke godt ud.
Forhåbentlig har jeg flere gode år foran mig, og det sidste jeg vil er at slutte min karriere og reflektere over min karriere og tænke at jeg har spildt så meget tid, når jeg ikke har spillet fordi man får aldrig chancen igen,” afslutter Butt.

Hvis Butt vælger at forlade United, så skulle det ikke være noget problem for Sir Alex Ferguson, som før har indrømmet, at det er den spiller, som han gennem hans karriere i Manchester United har modtaget flest tilbud på.

Forrige artikel

Hiddink: Ingen bud på Kezman

Næste artikel

Beckham hilser Ruud velkommen

ANNONCE