Butt: Rashford ikke klar til landsholdet

Står det til Nicky Butt, bør Roy Hodgson ikke udtage stortalentet Marcus Rashford til det engelske landshold endnu.

For en måneds tid siden, havde kun få forventet at unge Marcus Rashford ville gå ind og blive Uniteds helt store offensive profil allerede nu. Ganske vist har stortalentet vist sig frem gennem de seneste år på klubbens ungdomshold, men han var stadig et stykke fra førsteholdet.

Pludselig var chancen der, og så slog 18-årige Rashford til. To scoringer mod FC Midtjylland i Europa League blev fulgt op med endnu to mål i kampen hjemme mod Arsenal, og så kendte alle Marcus Rashford.

Siden har han været fast mand hos van Gaal, også selv om flere af de rutinerede kræfter er på vej tilbage. Det har medført, at den engelske landstræner Roy Hodgson begyndte at holde øje med angriberen. Men det er for tidligt mener Uniteds nye chef for akademiet Nicky Butt.

– Jeg synes det er for tidligt for Marcus, og det ville kunne skade alle, da det nok ikke er det rigtige for ham nu. Jeg blander mig ikke i, hvad den engelske landstræner gør, og han må udtage de spiller han vil. Men jeg mener fortsat, at Marcus har en del at lære i spillet og har endnu et stykke vej til landsholdet.

– Men han er et fænomenalt talent med kæmpe potentiale for England og i United, jeg tror bare det kan skade hans udvikling, hvis han bliver udtaget til landsholdet for tidligt, siger Nicky Butt i følge BBC.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Blanc som ny United-manager?

Næste artikel

Everton venter i FA Cup-semifinalen

Relaterede artikler
Total
0
Share