Cahill ser frem til spændende kampe

Chelseas Gary Cahill ser frem til de næste to kampe, hvor Mourinhos mandskab skal op i mod United og Arsenal.

United ligger godt til i kampen om en billet til næste sæsons udgave af Champions League, men den gode form i de seneste uger giver tro og håb om mere. Chelsea er dog et godt stykke foran de nærmeste rivaler i Premier League, og bliver svære at indhente.

Pt har Chelsea syv point ned til Arsenal på 2.pladsen, der er et point foran United. Samtidig har Jose Mourinhos mandskab en kamp i baghånden. Så det ser ganske positivt ud for Chelsea, der dog skal op mod netop United og Arsenal i de to kommende runder.

Det kan endegyldigt afgøre mesterskabet, men omvendt også sparke lidt spænding ind i Premier League igen. I hvert fald glæder Chelseas stærke forsvarsspiller Gary Cahill sig til de to kampe.

– Tænderne løber i vand, det er virkelig nogle kampe man ser frem til. Vi har nu sat flueben efter sejren over QPR og kommer hele tiden tættere og tættere på titlen. Nu møder vi et United-hold i storform, men vi spiller hjemme på Stamford Bridge. Det bør blive en fantastisk kamp, siger Cahill.

Chelsea har indtil videre blot tabt to gange i Premier League, og vandt senest 0-1 i weekenden ude mod Queens Park Rangers. Men Mourinhos mandskab har i de seneste måneder ikke virket lige så suveræne som i starten af sæsonen.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Kvindelig City-spiller undskylder for selfie

Næste artikel

- Mourinho vil være destruktiv

ANNONCE