– Mourinho vil være destruktiv

Gary Neville og Jamie Carragher var helt enige i deres analyse frem mod weekendens brag – Mourinho vil gå taktisk til værks.

Når United på lørdag løber ind på Stamford Bridge til opgøret mod Chelsea, vil Jose Mourinho få kamp til stregen. Dels taktisk, hvor han står overfor en anden stærk manager i skikkelse af Louis van Gaal, og dels i form af Uniteds formstærke midtbane.

Og spørger man Jamie Carragher, så vil Jose Mourinho lægge sin taktik efter at få stoppet specielt Marouane Fellaini, der har været flyvende for United i den seneste måneds tid.

– Der er ingen tvivl om, at Mourinho ikke vil gå ind til kampen  med sit normale set-up, han vil gøre noget anderledes. Det er jeg overbevist om. Og han har jo en fantastisk rekord i de store kampe, lyder det fra Carragher.

Den tidligere Liverpool-spiller tror, at den iltre portugiser arbejder på at sætte Kurt Zouma til at markere Fellaini ud af opgøret.

– Jeg tror det ligner en opgave for Zouma på midtbanen, måske sætte ham permanent på Fellaini. Zouma vil være en form for tredje midterforsvarer, lige foran Terry og Cahill. Matic er venstrebenet, og Mourinho vil ikke have ham for langt ud til højre på den defensive midtbane. Og jeg tror Ramires kommer ind i stedet for Willian, da han er dygtig til at lukke hullerne ned.

– Jeg er overbevist om at han ikke vil tillade United at skabe den plads i hullerne på venstrekanten, som de fik mod City. Han vil gøre alt for at stoppe det, siger Carragher.

Neville: Mourinho vil være destruktiv

Gary Neville bakkede sin kollega op i gårsdagens Monday Night Football, hvor han endda gik så langt som at sige, at han tror Mourinho vil komme med en destruktiv taktik på lørdag. Mourinho går efter at holde nullet, og håber noget genialt fra Hazard eller en scoring efter en standardsituationen vil afgøre kampen.

– Jeg tror Mourinho først og fremmest vil tænke på, hvordan han kan stoppe United fremfor hvordan han selv vinder kampen. Det er en lidt destruktiv tilgang til tingene, sagde Neville.

Den nuværende hjælpetræner for det engelske landshold var desuden fuldstændig enig i Redknapps analyse, og tror også Mourinho vil ofre Zouma i kampen, for at kunne pille Fellaini ud af opgøret.

– Det er en god pointe, og jeg tror han spiller på midten med Matic. Det giver dem Ivanovic, Cahill, Terry, Zouma og Matic i defensiven. Mourinho vil så tænke, ‘Jeg kan vinde denne kamp med lidt magi fra Hazard eller på en dødbold’. Han vil nok spille på lange bolde op mod Drogba.

– Chelsea spiller ikke godt i øjeblikket, United er meget bedre kørende pt. Men Mourinho vil gøre alt for at stoppe Uniteds venstreside, siger Gary Neville.

Forrige artikel

Cahill ser frem til spændende kampe

Næste artikel

Gary Neville om anførerens nye rolle

ANNONCE