Carrick glad for nye ansigter

Uniteds midtbane-dirigent er glad for at få nogle nye holdkammerater til klubben.

United har hentet en håndfuld nye spillere ind i løbet af sommerens transfer-vindue. Noget Michael Carrick er glad for, da det skaber ny energi, også selv om det betyder mere kamp om pladserne.

– Når man ser topklasse-spillere komme ind her, så giver det alle et løft. Alle bliver positive, da det betyder holdet bevæger sig fremad. Men alle ved også, at man skal spille godt, for at spille og for at blive på holdet. Det holder alle oppe på højeste niveau, siger Carrick til manutd.com.

Carrick er en af truppens mest erfarne spillere, og ved at han har en vigtig rolle på holdet, også i forbindelse med integrationen af de nye spillere.

– Det er op til os at lære de nye spilleres styrker, og de skal så vænne sig til vores system. Jeg er sikker på vi bliver bedre i løbet af sæsonen, lige nu handler det om at få samlet point sammen,  noget vi skal komme i gang med, siger Carrick.

Sejr mod Fulham er et krav
Carrick vil have tre point på kontoen mod Fulham, og nederlaget i premieren mod Everton spiller ingen rolle. Nederlaget har ikke lagt ekstra pres på United, inden hjemmekampen mod Fulham i morgen.

– Jeg tror ikke resultatet af Everton-kampen spiller ind. Der er pres på os i alle kampe, uanset hvilken kamp det er. Vi vil ikke gribe lørdagens kamp anderledes an end normalt. Men det vil naturligvis være skønt at få point på kontoen.

– Fulham har startet kampen glimrende, de scorede fem mål i deres åbningskamp, og de kommer med stor selvtillid. Det er en helt anderledes opgave end Everton-kampen, men gør vi det vi normalt gør, vil vi forhåbentlig være en stor trussel for dem, siger Carrick.

 

Forrige artikel

Sæsonstart med gratis øl!

Næste artikel

Fulham-fans vil vise solidaritet

ANNONCE