Carrick hylder away-fansene efter gårsdagens sejr

Manchester United slog som bekendt Chelsea 0-2 på Stamford Bridge mandag aften. Udover at være dominerende på banen i går aftes, var United-fansene også mødt talstærke op på away-afsnittet bag det ene mål. Dette bemærkede assisterende manager, Michael Carrick, blandt andet, hvilket har fået ham til tasterne på sin Twitter-konto.

Michael Carrick er imponeret over United-fansenes indsats i gårsdagens FA Cup-kamp mod Chelsea. Dette skriver han på Twitter.

– Til hver og en af jer bag målet i går aftes. Uafbrudt fra start til slut. Larmen og energien var utrolig. Jeg ville have elsket at være der selv. Tak skal i have. Det samme igen søndag, tak. 

Også Andy Mitten, der er mangeårig redaktør på United-magasinet “United We Stand”, hyldede fansene efter kampen. Han var selv med på stadion i gårsdagens kamp, og han beskriver i en video på sin Twitter-profil, hvordan han sammen med 6000 andre away-fans var vidne til en helt fantastisk United-præstation – både på banen samt på lægterne. 

Hvis man derimod så kampen på TV, var det også nemt at høre United-fansenes tilstedeværelse. I store dele af kampen var de højest syngende over for de frustrerede Chelsea-fans. 

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Gary Nevilles debut

Næste artikel

Blog: Fem ting, vi lærte af Chelsea-kampen

ANNONCE