Carrick misser Liverpool

Manageren kom med en frisk opdatering på truppen ved dagens pressemøde.

Michael Carrick er ude med en skade mod Liverpool, det bekræftede Louis van Gaal på dagens pressemøde. Det samme ser ud til at blive tilfældet for både Bastian Schweinsteiger og Phil Jones, som er yderst tvivlsomme. 

– Vi har de samme skader som tidligere. Måske kommer Schweinsteiger tilbage, men det er tvivlsomt. Carrick er skadet, det har vi glemt at sige tidligere, men det er altså tilfældet. Jones har en lille chance for at deltage, men det er ved vi ikke endnu. 

– I kender alle de andre skader. Rojo, Valencia og Shaw har brug for længere tid til at komme sig, sagde LVG på dagens pressemøde. 

Januzaj på bænken?

Sidste weekend ombestemte Louis van Gaal sig med hensyn til Adnan Januzaj, men nu er der måske alligevel en chance for at han kan være med i truppen til søndagens kamp. 

– Vi tog ingen chancer med ham, fordi han havde brug for tid. Nu kan han måske være med på bænken, ellers kan han i hvert fald få lov til at spille for andenholdet. 

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Balague: Real byder ikke på De Gea

Næste artikel

Kun 500 billetter til salg i Herning

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share