Balague: Real byder ikke på De Gea

Saul Niguez bliver i Atletico Madrid, og Real Madrid rykker ikke på David De Gea, hvis man skal tro Guillem Balague.

Torsdag fik Real Madrid og Atletico Madrid en transferkarantæne, der betyder, at de to spanske hovedstadsklubber ikke må købe spillere før sommeren 2017. Karantænen træder i skrivende stund i kraft den 1. februar.

Det har hurtigt fået gang i rygterne, og mange United-fans blev hurtigt begejstrede over udsigten til, at David de Gea måske bliver i Manchester en sæson endnu. 

Til trods for at de to Madrid-klubbers karantæne først gælder fra februar, så vil Florentino Perez (Præsident i Real Madrid, red.) ikke forhøre sig om muligheden for at hente den spanske stjernemålmand her i januar.

Det fortalte Guillem Balague, der er en meget anerkendt spansk sportsjournalist med stor indsigt i de spanske klubber, i en Q&A-seance på SkySports tidligere i dag, fredag.

– Real Madrid byder ikke på David de Gea eller Robert Lewandowski. De kommer nok til at benytte sig af muligheden for at hente nogle af de lejede spillere hjem, fortalte Balague.

– Vi skal huske, at de stadig har muligheden for at anke sagen, så de kan hente spillere til sommer. Der kan tingene så se helt anderledes ud.

United henter ikke Saul Niguez

United har i længere tid været kædet sammen med den spanske midtbanespiller Saul, der til daglig spiller i Atletico Madrid. Det har flere engelske og spanske medier skrevet.

Balague er dog af den overbevisning, at heller ikke den handel bliver en realitet.

– Det sidste, jeg har hørt, er, at United har budt 20 millioner Euro for Saul, men Atletico vil ikke lade ham gå med tanke på, at de muligvis ikke har tid nok til at hente en erstatning. 

– Hvis det ender med, at United indløser spillerens frikøbsklausul, så har spilleren ifølge mine informationer ingen interesse i at forlade klubben.

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Darmian: Det er en stor kamp

Næste artikel

Carrick misser Liverpool

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share