Carrick: Rart at være tilbage

Returnerende Michael Carrick er glad for at være tilbage på fodboldbanen. Han håber nu på at kunne hjælpe United videre, fra en start som pointmæssigt ikke har været god nok.

Det har været en hård periode for Michael Carrick, som før gårsdagens derby ikke havde spillet ét eneste minut professionelt fodbold siden sæsonafslutningen mod Southampton 11. maj. Men veteranen nød at være tilbage.

– Det var min første kamp i seks måneder, så det var lidt af en test – men jeg nød det. Det var rart at være tilbage. Jeg har helt sikkert savnet det, siger Carrick ifølge Manchester Evening News.

Carrick kom ind tidligt i anden halvleg hvor han erstattede Marcos Rojo, som måtte bæres fra banen med en skulder der var gået af led. Dermed skulle han danne bagerste duo med Paddy McNair, der selv var kommet ind efter Smallings røde kort.

Den 33-årige midtbanespiller indrømmer da også at det var lidt af en udfordring.

– At både jeg selv og unge Paddy skulle ind at spille sammen var lidt af en test i anden halvleg, men vi klarede det fint. Jo længere det skred frem jo mere troede vi på en scoring, fortsætter Carrick.

Pointhøst skal forbedres

Den 33-årige United-spiller er nu klar til for alvor at tage dirigentstokken for Manchester United, som efter 10 runder ligger på en skuffende 9. plads med kun 13 point. En pointhøst, der skal og kan rettes op på, mener Carrick.

– Vores pointhøst har været meget skuffende, fordi den på ingen måde er god nok for os. Men samtidigt er der tegn der gør at vi tør tro på at tingene vil ændre sig til det bedre, siger Carrick, som derfor også ærgrede sig over gårsdagens resultat.

– Vi er skuffede fordi jeg egentlig syntes at vi, selvom vi var tvunget til at forsvare en del med 10 mand, havde gode muligheder for en udligning som kampen skred frem.

– Vi havde et par muligheder hvor det kunne være faldet ud til vores fordel. Vi var reduceret til 10 mand i så lang tid, men på trods af det er vi skuffede over ikke at få noget med.

– Men vi har vist nogle gode tegn. Vi er skuffede efter i dag men har ikke tabt modet endnu.

Gårsdagens indhop var Michael Carricks 360. kamp for “de røde djævle”. Siden sin ankomst i 2006 har Carrick spillet mindst 40 kampe i hver sæson.

Forrige artikel

Video: Gary Neville interviewer Noel Gallagher

Næste artikel

Rygte: City og United i transferkamp

ANNONCE