Carrick tilfreds med debuten

For første gang har United brugt store penge på en decideret afløser for Roy Keane, og fredag var så dagen, hvor Michael Carrick for første gang blev vist…

For første gang har United brugt store penge på en decideret afløser for Roy Keane, og fredag var så dagen, hvor Michael Carrick for første gang blev vist frem i kamp.

Op mod 200 mio. kroner kan Uniteds nye midtbaneprofil komme til at koste, og selvom præstationen fredag ifølge bulletinerne var godkendt, så kunne Tottenhams nu forhenværende midtbanestyrmand godt mærke, at kampen mod Porto var preseason og ikke alvor.

“Min præstation var vel godkendt, men der er forbedring på vej. Det var første kamp i min preseason, og da vi spillede med ni mand et stykke tid, var det hårdt for mig. På den anden side har lige netop det at have været i undertal formentlig været fremmende for min form.”

“Det er stort at spille for sådan en glamurøs klub, og jeg er glad for den måde min debut generelt forløb på. Nu er den overstået, og jeg kan se frem mod næste opgave, samt at få Premier League fløjtet i gang,” sagde sommerens hidtil eneste nyindkøb.

Forrige artikel

Adams og Steele genforenes

Næste artikel

Mind games-sæsonen skudt i gang

ANNONCE