Carrick udkommer med selvbiografi

“Between The Lines” hedder Michael Carricks kommende bog, som udkommer den 28. oktober.

Manchester United-legenden Michael Carrick har en selvbiografi på trapperne, som blandt andet vil give et indblik i, hvordan livet i Manchester United har været sammen med stjerner som Paul Scholes, Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney. 

– Det er historien om mit liv. Fra at vokse op i Wallsend og drømme om at blive en fodboldspiller til at vinde Champions League med Manchester United og spille VM-slutrunde for England, siger Michael Carrick til manutd.com. 

– Jeg har haft fantastiske oplevelser såvel som mørke perioder, og nu hvor mine dage som aktiv fodboldspiller er forbi, er det på tide at dele min historie. Den ægte historie, siger han.

Michael Carrick er i dag en del af Jose Mourinhos trænerteam. Overskuddet fra hans bog, som udkommer den 28. oktober, vil gå ubeskåret til Michael Carrics Foundation, som er en velgørenhedsfond, som englæderen satte op i 2017. Formålet med fonden er at støtte socialt udsatte børn i lokalområderne i Nordengland. 

Udover Michael Carrick er også hans tidligere holdkammerat Patrice Evra på vej med en selvbiografi, som udkommer til november. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Luke Shaw: Var tæt på at miste benet efter skade

Næste artikel

På lånt tid: Joel Pereira får sit første clean sheet for Setúbal

Relaterede artikler
Total
0
Share