Carrick vil se flere afslutninger

Michael Carrick mente, at Manchester United lagde West Ham under en del pres, men midtbanespilleren var skuffet over, at presset ikke blev omsat til flere skud på mål.

Manchester United holdt lørdag drømmen om at vinde FA Cup i live, da Anthony Martial fik udlignet til slutresultatet 1-1 mod West Ham. Michael Carrick, der spillede hele kampen for United, var ikke helt tilfreds med, at United ikke fik truet West Hams mål mere.

– Vi kom bagud efter et fremragende frispark. Det er der ikke meget at gøre ved, men vi fortjente at komme tilbage i kampen. Vi skabte pres, men fik ikke nok skud på mål, og det skal vi forbedre, siger Carrick til BBC.

Det uafgjorte resultat betyder, at der skal et returopgør til for at finde ud af, hvem der tager pladsen i semifinalen. Carrick tror på sejr i returen.

– West Ham er et godt hold og har masser af talent. Det bliver en lige kamp, og vi tager derned med troen på, at vi kan komme videre. Vi har store kampe forude, så vi skal være klar og slutte sæsonen stærkt af, siger midtbanespilleren.

Manchester Uniteds næste opgave er i Europa League. Efter det skuffende 2-0-nederlag mod Liverpool på Anfield skal United levere en stor præstation på Old Trafford for at gå videre på torsdag.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial redder omkamp mod West Ham

Næste artikel

West Ham-manager tror på semifinaleplads

Relaterede artikler
Total
0
Share