Martial redder omkamp mod West Ham

En sen scoring af Anthony Martial sikrede United 1-1, og de to hold må nu ud i omkamp for at finde den sidste semifinalist i FA Cuppen.

I torsdags led United et tungt nederlag på Anfield, hvor Liverpool var for stærke i Europa League. I dag galdt det så FA Cuppen og West Ham på Old Trafford. Vinderen ville få en billet til semifinalerne i den traditionsrige turnering, og en tur til Wembley.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Louis van Gaal havde endnu engang valgt at starte med fellaini fra start, men den lange belgier kom slet ikke til at spille den afgørende rolle, som van Gaal og co vel havde håbet på inden opgøret blev fløjtet i gang.

Med Juan Mata ude med karantæne efter udvisningen sidste weekend mod West Bromwich, var der gensyn med Jesse Lingard i startopstillingen, mens hollandske Memphis omvendt var røget ud på bænken igen.

Gæsterne har haft en glimrende sæson, og er placeret lige over United i tabellen, og kroatiske Slaven Bilic har nydt stor succes i starten af hans karriere som manager i Premier League. Desuden har Dimitri Payet været en af sæsonens helt store oplevelser, og må siges at være en kandidat til årets spiller i England.

Netop Payet spillede en afgørende rolle i dagens opgør. Den teknisk stærke offensivspiller burde midt i anden halvleg have fået sit andet gule kort, da han forsøgte at filme sig til et straffespark. Dommer Martin Atkinson faldt ikke for skuespillet, men turde tilsyneladende ikke give Payet billet til et tidligt bad.

Og få minutter senere slog Payet så til, da han elegant sendte et frispark ind over muren og i nettet bag en chanceløs David de Gea. Typisk, at det var netop den mand der slet ikke burde være på banen, som sendte United mod exit fra FA Cuppen.

At det var gæsterne fra West Ham der kom foran var egentlig fair nok. Ingen af holdene havde dog for alvor formået at sætte sig på kampen, men de største chancer stod der West Ham på.

I United-angrebet var det for ofte op til Martial, Rashford og Lingard at forsøge at skabe noget på egen hånd. De tre offensive kort manglede ofte støtte fra midtbanen, og var overladt til sig selv.

Bedst som det lignede endnu en sur dag på kontoret for United-fansene, slog Martial til og sikrede United omkamp på Boleyon Ground. Et indlæg fra Herrera endte ved Martial, der sendte bolden i nettet. Ganske vist efter lidt hjælp fra indskiftede Schweinsteiger, der som en ægte stregtspiller i håndbold, screenede West Ham-keeperen af.

1-1 holdt til sidste fløjt, og muligheden for at vinde en pokal lever stadig for van Gaal og United. Alt i alt en præstation på det jævne af United i dag, og der skal leveres en noget bedre indsats i omkampen, hvis United skal en tur på Wembley i denne sæson.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod West Ham

Næste artikel

Carrick vil se flere afslutninger

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share