Cleverley glæder sig til kick-off

Den engelske midtbanespiller ser frem til at få rettet op på fejlene fra sidste sæson.

– Denne klub er kendt og berømt for at slå tilbage, efter der har været hårde og dårlige perioder. Det er en af grundende til at den er elsket verden rundt. Vi kan ikke vente med at komme i gang, og få vendt bøtten, lyder det fra Tom Cleverley.

United møder i morgen Swansea hjemme på Old Trafford. Sidste sæson startede også mod Swansea, dog på udebane, og her fik United en solid sejr på 4-1 med hjem fra Wales. Og Cleverley ser frem til at åbne hjemme, foran et livligt publikum.

– Jeg er sikker på at fansene har det som os, de kan ikke vente med at komme i gang. Det er managerens første rigtige kamp på hjemmebane, og jeg tror der vil være en speciel stemning, siger Cleverley til manutd.com.

Sidste sæson var Cleverley en af de mest udskældte spillere i United-truppen, men med van Gaals ankomst har midtbanespilleren fået fornyet tillid og tro på egne evner. Og Cleverley selv nyder at spille under van Gaal, og føler den nye stil passer ham godt.

– Det handler meget om at aflevere og rykke sig igen, hele tiden tilbyde sig i spillet, hvilket passer mig glimrende. Vi ved alle hvad manageren forlanger, han er meget tydelig i hans krav til os, så vi kan ikke stille spørgsmålstegn ved noget. Vi tror på, at når vi går ud på banen så vinder vi, siger Cleverley.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

U21: Klar til sæsonstart

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Swansea City

ANNONCE