U21: Klar til sæsonstart

I aften åbner u21-holdet deres sæson, når Norwich kommer på besøg.

Uniteds u21-mandskab tyvstartede sæsonen i sidste uge, da det blev til sejr i finalen af Manchester Senior Cup, efter sejr på 4-1 over naboerne fra City. En sejr som altid luner, og giver selvtillid inden sæsonen mener forsvarsspiller Patrick McNair.

-Det er altid dejligt at åbne sæsonen med en titel. Vi har haft en god opstart, og det er altid rart at besejre City, da vi har en del lokale gutter på holdet. Nu venter Norwich, som vi sidste sæson spillede 2-2 med på Old Trafford.

– Det var en kamp vi havde styr på i 80 minutter, hvorefter de fik straffespark og så i sidste minut blev et skud afrettet af mig, og det endte uafgjort. Så det bør blive en spændende kamp at åbne med, lyder det fra McNair til manutd.com.

En af u21-holdets profiler i denne pre-season har været midtbanespilleren Joshua Harrop, som har strålet med flere gode kampe, mål og assists. Han ser frem til at åbne sæsonen i Leigh i aften, og er glad for titlen i sidste uge.

– Vi nåede u21-finalen sidste år mod Chelsea, men det var dejligt at vinde mod City, specielt fordi det var mit første trofæ med klubben.

– Jeg ser frem til at spille i Leigh, hvor vi jo har spillet flere gange før. Det var fantastisk med opbakningen fra fansene i kampen mod City, det giver os alle et løft inde på banen. Nu starter vi for alvor sæsonen med u21-ligaen, som bør have god kvalitet i år, og jeg vil kæmpe hårdt for at bevare min plads på holdet, siger Joshua Harrop.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Scholes tvivler på United

Næste artikel

Cleverley glæder sig til kick-off

ANNONCE