Courteeners-forsanger er stolt

The Courteeners sang sig ind i hjerterne på Manchester United-fans, da bandet genudgav et af deres største hits som del af fejringen af Manchester Uniteds 20. mesterskab.

The Courteeners fik sig noget af en sommer, da bandet i maj hookede op med Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Med sangen “Not nineteen forever” fra 1998 blev The Courteeners med ét synonym med Manchester Uniteds fejring af det 20. mesterskab. 

I et interview med Manchester Uniteds officielle hjemmeside bekræfter bandets forsanger hvor stor en oplevelse det var.

– Det var et virkelig stolt øjeblik for os og meget surrealistisk. Vi var på Old Trafford i omkring 10 dage og jeg følte mig nærmest som en spiller. At vinde trofæet var en fantastisk afslutningen på sæsonen, men at tage direkte del i fejringen var noget ingen af os nogensinde vil glemme, fortæller Liam Fray fra bandet, som genudgav sangen samtidig med at de donerede overskuddet fra genudgivelsen til Manchester Uniteds velgørenhedsfond.

Oprindeligt skulle bandet have taget aktiv del i fejringen af mesterskabet på Old Trafford, men på grund af Sir Alex Fergusons afsked blev de istedet booket til fejringen gennem byen, hvor bandet sang live på Albert Square.

– Vi var booket til at spille på banen efter Swansea-kampen, men det ændrede Fergusons afsked alt på. Jeg var skuffet, da jeg havde fortalt det til alle mine venner og familie, men det der så skete istedet var måske endnu større da vi endte med at spille til turparaden. 

– Vejret var kedeligt, men folk kom ud og solen kom frem. Jeg har fået fortalt at der var over 100.000 mennesker i byen, så det var vildt. Vi havde spillet på Albert Square før, men det var slet ikke i nærheden af det her. Også selvom det nok var første gang at vi spillede en koncert uden at folk egentlig kiggede efter os, griner Liam Fray.

Selvom bandet fik masser af muligheder, så valgte de dog ikke at tage en aktiv del i spillernes fejring.

– Vi ville ikke komme i vejen for nogen eller gå på folks nerver, så vi holdte os udenfor. Vi oplever ofte hvordan folk på festivaler “uheldigvis” møversig ind i omklædningsrummet for at møde bandet og det er vi ikke meget for, fortæller Fray, og fortsætter:

– På vores første turné som supportband for The Coral holdte vi os væk og tænkte at de nok ville komme forbi hvis de ville tage en øl med mig. De sagde dengang at det var cool vi havde holdt os i baggrunden, så vi lod også spillerne fejre mesterskabet uden os. Men jeg mødte senere Rio Ferdinand i et tog, hvor han fortalte at spillerne gerne have set os fejre det med dem og havde ventet på os… Så det fortryder jeg nu.

The Courteeners – Not nineteen forever

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Everton-legende: Fellaini bruges forkert

Næste artikel

Pete Boyle positiv for sangsektion

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share