Pete Boyle positiv for sangsektion

På onsdag afprøver United en såkaldt sangsektion til kampen mod Real Sociedad, målet er at få skabt bedre stemning på Old Trafford.

Stemningen på Old Trafford bliver ofte kritiseret. Den kan på ingen måde måle sig med den stemning og lydkulisse Uniteds-fans kan præstere på udebane. Det har i mange år været et problem, og nu tager klubben i samarbejde med fans initiativ til at få ændret på dette.

Manchester United har i samarbejde med Reclaim United og Stretford End Flags taget initiativ til en sangsektion, noget der afprøves onsdag i Champions League-opgøret mod Sociedad. Og Pete Boyle, en af bagmændene bag forsøget, er naturligvis positiv.

– Målet er meget enkelt – at gøre stemningen bedre. I stedet for bare at se til, har vi besluttet at gøre noget ved det, og dette er bare første skridt. Jeg er sikker på det bliver en succes, og vil give alle en bedre oplevelse.

– En god stemning løfter holdet, og er nem at skabe med en mindre gruppe United-fans. Bare lyt til vores udebanefans, de er fantastiske. Da akustikken ved udeholdets afsnit på Old Trafford er bedre, bør vi være i stand til at lave en masse lyd, siger Pete Boyle til manutd.com.

Plads til 1.400 i “singing section”

1.400 billetter blev sat til salg i den såkaldte sangsektion, som er umiddelbart op af udeholdets medrejsende fans. Dermed er der lagt op til masser af sang og god lir, når United-fansene onsdag skal op mod de medrejsende spanske tilskuere.

Billetterne blev revet væk, da de blev tilbudt til Uniteds sæsonkortholdere. Eventuelle prisforskelle, ville United sørge for gik i nul, så tilskuerne ikke ville skulle af med penge for at skifte plads denne ene gang.

– Forståeligt nok var nogle fans af sentimentale grunde ikke klar til at bytte deres plads væk. Det var svært for mig at give min egen plads væk, men jeg vil stå op og være involveret. Nu har vi muligheden for at forbedre stemningen, og jeg håber alle fans vil gribe den med begge hænder, siger Pete Boyle.

Pete Boyle gæstede sidste år Danmark, i forbindelse med Oldtrafford.dk’s 10 års fødselsdag, og her gav han den gas på den glade gris i København. Den altid højt råbende og syngende englænder ser frem til at få skabt bedre stemning på Old Trafford på onsdag.

Oldtrafford.dk er repræsenteret til kampen mod Real Sociedad, og vil efter kampen komme med en rapportage med fokus på initiativet med “singing section”, og komme med en vurdering af om det er vejen frem for at få skabt bedre stemning på Old Trafford.

Forrige artikel

Courteeners-forsanger er stolt

Næste artikel

U21: Målløst på Goodison

ANNONCE