Courtois: Svære betingelser for os

Chelseas målmand endte med at blive gæsternes redningmand i dagens nulløsning på Old Trafford. Belgieren indrømmer, at man var heldige, men ærgrer sig også over, at Chelsea selv brændte et par chancer.

Det blev til 0-0 i dagens kamp på Old Trafford. Resultatmæssigt noget, hverken Chelsea på 14. pladsen eller Manchester United på sjettepladsen kunne bruge til særlig meget. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Modstandernes bagerste mand, Thibaut Courtois, var dog tilfreds med, at han og holdkammeraterne holdt United fra at score.

– De ønskede at vinde foran deres fans. Fra starten af lagde de et højt pres på os. Det var svært at true dem uden en angriber, men vi havde chancer, og David (de Gea, red.) spillede godt. Holdet viste fremgang, hvilket var godt, siger belgieren til BT Sport.

Særligt fremhæver Courtois sin serbiske holdkammerat Nemanja Matics store chance i anden halvleg. Men han erkender også, at de ikke kan være utilfredse.

– Det er ærgerligt, at Matic ikke scorer. Det er sværere for os end sidste år, men jeg synes, at vi er ved at finde rytmen til at kunne vinde kampene.

– Du må ikke tænke, at det er umuligt at rykke ned, men vi må se fremad, og vi tror, at vi nok snart vil finde tilbage til den vindende rytme.

Chelsea ligger med dagens resultat på en 14. plads i Premier League. Holdet har dog scoret et mål mere i ligaen end United på sjettepladsen.

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea: Uheldigt, at vi ikke vinder

Næste artikel

Van Gaal: Jeg siger ikke op!

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share