Crerand: De Gea har Schmeichel-potentiale

David de Gea har alle chancer for at blive lige så god som Peter Schmeichel. Det mener United-legenden Paddy Crerand.

David de Gea har været et af de få defensive lyspunkter for Manchester United i denne sæson. Og den 24-årige målmand har evnerne til at blive en klublegende. 

Det mener Paddy Crerand, der var med til at vinde Champions League i 1968. Han er ikke bleg for at sammenligne spanieren med Peter Schmeichel, der også havde det svært efter skiftet fra Brøndby til United. 

– Jeg kan huske, da Schmeichel kom hertil. Der havde han det også lidt svært med indlæg, men han blev bedre med alderen og var en fantastisk keeper for Manchester United. Knægten (de Gea, red.) kan nå det stadie. Intet problem, siger Crerand til MUTV. 

David de Gea havde det mere end almindeligt svært i United efter skiftet fra Atlético Madrid i 2011. 

Således kom han ofte til kort i nærkampene i feltet, ligesom en række store drop vakte ramaskrig bandt kritikerne. 

Uniteds tidligere målmandstræner Eric Steele sagde for nylig i et interview, at han var rystet over de Geas trænings- og spisevaner, da han første gang ankom til klubben. 

Siden da er det dog kun gået en vej for de Gea, der i dag betragtes som en af ligaens bedste målmænd og som for nylig overtog startpladsen på landsholdet foran Iker Casillas. 

– Han bliver bedre og bedre. Jeg kan huske, da han først kom hertil – hvis man ser spansk fodbold, oplever man aldrig, at boldene bliver banket ind i det lille felt – så da han kom hertil, forsøgte førsteholdet at gøre det så svært som muligt for ham. 

– Han må havde syntes, det var en smule mærkeligt, men han har forbedret sig ud over al anerkendelse. Han har ikke problemer med den slags indlæg i feltet mere, siger Paddy Crerand. 

David de Geas nuværende kontrakt med United udløber i 2016. Ifølge engelske medier arbejder klubben dog på at strikke en ny, lang aftale sammen til spanieren. 

Samtidig følger Real Madrid angiveligt de Geas situation tæt.  

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Agent: Bale skal ikke til Premier League

Næste artikel

Sociedad: Vidste at Moyes ville skrive under

ANNONCE