Dæhli: Måtte tænke på min udvikling

Norske Mats Dæhli indrømmer det er vemodigt at forlade United, men valgte at tage hjem til Molde i Tippeligaen.

Det kom som lidt af en overraskelse, da et af Uniteds største talenter i går blev solgt til Molde. Norske Mats Møller Dæhli valgte at tage hjem til norsk fodbold, i stedet for at jagte gennebruddet i Manchester United.

Skiftet hjem til Norge kom efter grundig overvejelse, og det var ikke en nem beslutning indrømmer Dæhli.

– Selvfølgelig er det vemodigt at forlade United, det var jo min store drøm at spille for dem. Men jeg må tænke på min egen udvikling, og det er et valg jeg er glad for at have truffet. Jeg vil arbejde mig op og blive fast omkring førsteholdet her i Molde, siger Dæhli til VG.

Solskjær en afgørende brik

18-årige Mats Dæhli blev i forrige sæson kåret til årets u18-spiller i United, men nordmanden blev i sidste sæson overhalet lidt af andre spillere i Uniteds u18-trup. Han var ikke så meget involveret på u21-holdet som flere havde forventet på forhånd, og derfor valgte Dæhli at komme hjem og spille i Tippeligaen.

– Jeg ved der kan komme et stort pres på mig, og der vil være en del snak. Men jeg er lige fyldt 18 år, så jeg bruger den tid det tager for mig, at udvikle mig til den spiller jeg vil være, siger Dæhli, der også fortæller at skiftet nok ikke var sket hvis ikke Solskjær havde været træner i Molde.

– Han har haft en stor rolle i skiftet. Jeg har kendt Ole Gunnar Solskjær længe, og han ved hvem jeg er og hvad jeg står for. Det er noget der giver mig tryghed, siger Dæhli til VG.

I Molde vil Mats Dæhli få trøjenummer 7, et nummer som tidligere United-ungdomsspiller Magnus Eikrem bar indtil han blev solgt for få uger siden. United har ved salget af Dæhli sikret sig en tilbagekøbsklausul, hvis både Dæhli og United er interesseret i et gensyn på et tidspunkt.

Forrige artikel

Pique vil have Rooney til Barca

Næste artikel

Phil Neville følger Moyes

ANNONCE