Daley Blind vurderer egen sæson

Daley Blind indrømmer, han har lært en masse om Premier League i debutsæsonen.

Han har været brugt på forskellige pladse i løbet af sæsonen. Han har blandt andet optrådt på back-pladsen, som defensiv midtbane og i perioder også i midterforsvaret. Det er altså lidt af en multifunktionel spiller, United har hentet i Ajax. 

Daley Blind indrømmer, han har været lidt træt her i slutningen af sæsonen, men at han har lært en masse i sin debutsæson. Han håber på, at udviklingen kan fortsætte i den kommende sæson i klubben.

– Det har været en god sæson for mig. Jeg prøvede at tilpasse mig klubben i starten, og klubben hjalp mig virkelig med at føle mig hjemme ret hurtigt. Jeg synes, det er gået godt, selvom der har været nogle kampe på det seneste, hvor jeg har haft det lidt hårdt, siger til Daley Blind til MUTV.

– Jeg har fundet det rigtige niveau i det fleste kampe, men det har som sagt været svært i de seneste par kampe. Det har været en meget lang sæson for mig, og det tror jeg også har haft indflydelse på præstationerne. 

– Du lærer meget over en sæson. Jeg har lært, hvor stor klubben egentlig er, og hvor stor betydning fansene har. Både på hjemmebane og udebane står de altid klar med en helt fantastisk opbakning, og det er en vigtig ting.

Nyder stemningen på Old Trafford

Daley Blind bliver spurgt ind til, hvad han har nydt mest i løbet af sæsonen, og det er ikke noget, der bliver overvejet mange sekunder.

– At spille på Old Trafford. Jeg nyder det hver eneste gang, jeg får lov til at træde ud på banen. Der er noget specielt over de store kampe mod Arsenal, Chelsea og Liverpool, mens det også var en oplevelse på udebane mod Liverpool. Jeg nyder virkelig hele den stemning, der er i Premier League. 

Ønsker at slutte godt af

Sæsonens sidste kamp står for døren. Hull City og KC Stadium skal besøges, og kampen kan blive afgørende for hjemmeholdet. Det vil selvfølgelig være ærgeligt at se en tidligere United-spiller rykke ned med sit hold, men spillerne går ind til kampen som til alle andre. 

– Vi er Manchester United, vi skal vinde kampen og ønsker at slutte stærkt af. Vi ved, hvor sultne Hull vil være, men jeg ønsker altså at vinde alle kampene. Det er en ærgelig situation for dem. 

– Det vil blive en kamp mod et opsat mandskab, så det handler om at være forberedte. Jeg tror, det bliver en god kamp. 

Forrige artikel

Optakt: Hull City – Manchester United

Næste artikel

U21: Nederlag i sidste kamp

ANNONCE