Daniel James: En drøm at score på Old Trafford

Daniel James fik en drømmedebut som United-spiller, da han scorede i sit indhop, og waliseren selv er også eksatisk over oplevelsen.

Daniel James fik sin debut som United-spiller i dagens kamp mod Chelsea, hvor han som indskifter var med til at sikre storsejren over Chelsea, hvor han selv bidrog med et mål til 4-0. Og det med at score på Old Trafford er noget, han har drømt om.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg tror ikke, jeg kan forklare, hvordan det føles at komme ind og score på min debut. Det har jeg drømt om. Ole sagde, at jeg skulle gøre mig klar til at komme ind og nyde oplevelsen, siger debutanten.

Det var en pragtpræstation fra langt de fleste United-spillere, som der også blev reflekteret i 4-0-resultatet, og Daniel James er også selv meget tilfreds med holdets præstation.

– Alt, vi har gjort rigtigt i preseason gjorde vi igen i dag – højt presspil og gå efter at vinde bolden tilbage. Det gjorde vi godt, selv da vi var foran med 3- og 4-0. Det sætter os i en god position i forhold til næste uge.

Og den kamp, United skal spille næste uge, er i Wolverhampton, hvor Manchester United skal forsøge at vinde for første gang i fire forsøg.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Spillerkarakterer: En smule ridser i lakken trods flot sejr

Næste artikel

Solskjær: Anden halvleg var outstanding

ANNONCE