David Gill forlader toppost i FIFA

David Gill har valgt at stoppe i FIFA, efter præsident Sepp Blatter i går fik yderligere fire år på posten.

Han har jern nok i ilden, den gode hr David Gill. Han er fortsat en del af ledelsen i Manchester United, arbejder for FA og UEFA, men skal altså fremover ikke koncentrere sig om posten i FIFA’s eksekutivkomite.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David Gill har nemlig valgt at forlade sin position i toppen af det internationale fodboldforbund, efter den 79-årige Sepp Blatter i går blev genvalgt som præsident i de næste fire år. Noget primært de europæiske lande ikke er tilfredse med.

– Det er ikke en let afgørelse, men de seneste dages begivenheder har overbevist mig om, at det ikke er det rette for mig at være en del af FIFA’s ledelse, så længe lederskabet er som det er

– Jeg respekterer at Blatter er blevet genvalgt efter en demokratisk afstemning, og jeg håber at FIFA kan få bugt med de problemer som man oplever. Men mit professionelle omdømme er vigtigt for mig, og jeg kan ikke se hvordan det kan ende godt, så længe Hr Blatter er præsident, sagde David Gill efter afstemningen i går.

Det er ikke længe siden, at David Gill blev valgt ind som ny vicepræsident i FIFA, men allerede inden han reelt er startet i dette job, har han altså nu valgt at forlade organisationen. Gill, og resten af de britiske forbund, havde håbet at få Prins Ali bin Hussein ind som ny præsident, hvilket dog ikke lykkedes.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Basten: Depay har talentet til succes i England

Næste artikel

Mata: Van Gaal er benhård

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share