Van Basten: Depay har talentet til succes i England

En af hollandsk fodbolds største legender, Marco van Basten, tror på, at Memphis Depay kan få succes i Manchester United og mener, at Louis van Gaal er den rette mand til at udvikle kantspillerens talent.

Siden Manchester United for en måneds tid siden offentliggjorde købet af PSV Eindhovens unge stjerne, Memphis Depay, har gamle fodboldspillere stået i kø for at rose den unge kantspiller. Nu melder endnu en sig på banen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den tidligere AC Milan og Ajax-spiller, Marco van Basten giver nu udtryk for sin beundring af Memphis Depay, som han mener er landet det rigtige sted.

– Han er en rigtig god spiller. Han er en ung stjerne, der er stærk og har sine egne idéer, hvilket efter min mening er godt for en fodboldspiller. Han er også stadig villig til at lære, og han er i gode hænder under Louis van Gaal, som han allerede har arbejdet med ved VM, siger Marco van Basten ifølge Sky Sports.

– Han ved, at han skal vise, at han også kan spille godt i England. Det kommer han også til. Jeg ved ikke, om det kommer til at gå stærkt, og han spiller godt i det første år, men han har talentet til at få succes i England, siger den hollandske angrebslegende.

I Memphis Depays forrygende, sidste sæson for PSV scorede han hele 22 gange i 30 ligakampe og blev Æresdivisionens topscorer.

Forrige artikel

Young: Jeg elsker fodbold igen

Næste artikel

David Gill forlader toppost i FIFA

ANNONCE