– David Gill vil være den perfekte præsident for FIFA

Sir Alex Ferguson har støttet David Gill, som han mener vil være den perfekte mand til at få ryddet op i FIFA.

Ikke en dag uden nye historier om hvordan korruption og bestikkelse har præget FIFA. Det endte med Sepp Blatters afsked i sidste uge, og dermed er der lagt op til en opgør med flere årtiers skandaler og fokus på alt andet end det sportslige.

Uniteds tidligere direktør David Gill, der er valgt ind som vicepræsident for FIFA, er af flere nævnt som en mulig kandidat til posten som præsident for FIFA.

En af dem der peger på 57-årige Gill, er hans tidligere makker fra tiden i United, Sir Alex Ferguson, der roser Gill til skyerne.

– David er præcis hvad der er behov for, for at reparere fodboldens image og få ryddet op i den seneste tids historier om korruption og bestikkelse. Han er uden tvivl den bedste fodbolddirektør i Storbritannien.

– Han er ærlig, ligetil og har en kæmpe viden om fodbold. Det er kvaliteter der måske har været for fremmede for FIFA i et stykke tid. Jeg har i hvert fald uden tvivl nydt godt af hans effektivitet og det at arbejde sammen med ham i United igennem 20 år. Vi var et fremragende team, lyder det fra Sir Alex Ferguson.

Indtil videre har Gill selv ikke været meget for at melde sig som kandidat til posten, men mon ikke pres fra flere sider vil kunne få ham på andre tanker. Der er endnu ikke sat dato på hvornår den ekstraordinære FIFA-kongres skal afholdes, så der kan vælges en ny præsident.

Forrige artikel

Butt som ny chef for akademiet?

Næste artikel

United frigiver fem spillere, heriblandt Ben Amos og Tom Thorpe

ANNONCE