De Gea er fyldt med selvtillid

David de Gea har stor tiltro til, at han og United-holdet kan hente sejren mod Manchester City på søndag.

Det er sæsonens måske største opgør i Premier League, der finder sted, når United og Manchester City tørner sammen på Old Trafford søndag aften.

City har vundet 13 kampe i streg og kan tangere rekorden for flest sejre i træk med en sejr søndag. United er ubesejret på Old Trafford i 40 kampe, og undgår ‘De Røde Djævle’ et nederlag, vil de slå deres egen klubrekord.

Det er kampen mellem ligaens nr. et og to, og selvom det er de blå fra Manchester, der ligger nummer et, er David de Gea ikke i tvivl om, at United har, hvad der skal til for at besejre dem.

– Vi er gode i øjeblikket. Vi har lige vundet to svære udekampe, så vi har megen selvtillid. Vi ved, vi skal spille en svær kamp, og vi ønsker virkelig at vinde, siger United-målmanden til Thierry Henry i et Sky Sports-interview.

Thierry Henry, der tidligere var en af de bedste spillere i verden, spørger senere De Gea, om United kan stoppe City. Det spørgsmål vender spanieren om.

– Kan City stoppe United? Vi spiller hjemme, vi har vores fans i ryggen. Det er et derby, så det bliver svært, men vi går efter sejren.

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Taktisk oplæg: Sådan slår vi City

Næste artikel

Pogba: En ære at være anfører

ANNONCE