De Telegraaf sætter navn på fire transfermål

Bastian Schweinsteiger, Kevin Strootman, Mats Hummels og Yevhen Konoplyanka. De fire spillere står på Louis van Gaals ønskeliste, hvis man skal tro det hollandske medie, De Telegraaf.

Louis van Gaal har travlt med at gøre sit hollandske landshold klar til VM-slutrunden, men ikke mere travlt, end at han skulle have afleveret en liste til Ed Woodward og co. med fire navne, som han forventer vil blive arbejdet effektivt på at få hentet til Old Trafford, inden han sætter sig i trænersædet.

Det rapporterer De Telegraaf, som var det første medie med historien om, at Louis van Gaal ville blive ansat som ny cheftræner i Manchester United.

De fire navne er alle blevet sat i forbindelse med Manchester United før, og umiddelbart bliver det en meget svær opgave at købe dem fri måske med undtagelse af Yevhen Konoplyanka.

Bastian Schweinsteiger har fortsat to år tilbage af sin kontrakt med Bayern München, Kevin Strootman har for nyligt proklameret, at han helst vil blive, mens Borussia Dortmund absolut ikke vil sælge Mats Hummels, som de selv betegner som en af verdens bedste forsvarsspillere. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Moyes: Ville ønske jeg fik mere tid

Næste artikel

Pogba raser over falsk interview

ANNONCE